Op deze pagina vind je de video van de dienst
plus informatie over:

• De prekenserie t/m 12 juli
  • De collecte voor onze zendingsprojecten
  • Mogelijkheden voor persoonlijk gesprek en gebed

Liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid
en zelfbeheersing (Galaten 5:22)

Bijbelgedeelte bij de preek
“Vrucht van de Geest – part 02 en 03: Liefde en Vriendelijkheid”

Filippenzen 1: 9-11(NBV)

Ik bid dat uw liefde blijft groeien door inzicht en fijnzinnigheid,
zodat u kunt onderscheiden waar het op aankomt.

Dan zult u op de dag van Christus zuiver en onberispelijk zijn,
vol van de vruchten van de gerechtigheid,
die u dankt aan Jezus Christus, tot lof en eer van God.

Collecte Zending

Scan de QR-code of maak je bijdrage over naar

NL 51  INGB 000 2388 309
t.n.v. Zendingskas Volle Evangelie Gemeente Den Haag
o.v.v. “collecte zending”

De opbrengst wordt verdeeld
over drie projecten:
Peru, Sri Lanka, Arabische Kerk

Handpop maken

Wil je net als Marjan met een pop buikspreken? Maak zelf een pop en laat je papa of mama zien hoe goed je het kan!

Klik hier of op de afbeelding hieronder om het werkblad te openen. Print deze uit en volg dan onderstaande instructies.

1. Vouw het werkblad dubbel over de stippellijn.
  2. Knip het hoofd uit, terwijl het papier nog dubbelgevouwen is.
  3. De twee hoofden worden aan elkaar geplakt (Let op! Alleen lijm op de randjes! Er moet een opening blijven bij de nek, waar een vinger naar binnen kan.)
  4. Kleur de pop en plak stukjes wol als haar op het hoofd.
  5. Vraag je ouders of je een oud washandje of een doek mag hebben waarin je mag knippen. Knip in de bovennaad een gat, ter grootte van de hals van het hoofd dat is uitgeknipt. Maak dit gat niet groter dan nodig is i.v.m. de stevigheid.
  6. Het hoofd wordt door het gat boven in het washandje gestoken.
  7. Steek je hand in het washandje, met je duim in de ene hoek en je pink in de andere hoek. Je wijsvinger steek je in het hoofd. Nu kun je je zelfgemaakte handpop laten bewegen!

Veel plezier!

Toch nog een prijsje winnen?

Kijk naar onderstaande video.
Stuur een mail met nummer 1 tot en met 9 en zet achter het nummer de vrucht die wordt uitgebeeld. Degene die de meeste antwoorden goed heeft, krijgt een prijsje!

Gebruik de onderstaande knop of mail naar antoniab@vredekerk.nl

2. Videobellen met meerdere mensen tegelijk (zondag + 11.30 – 13.00 u).

1. Marike

Lieve Vredekerkfamilie,
    Straks ben ik jullie gastvrouw met het videogesprek.
    Hoop je daar te zien, anders ben ik zo alleen (:-) )

• Dineke

Lieve Marieke,
      Mij niet zien en ook niet horen maar
      ik doe het altijd op deze manier…😀
      Genoten van Raymond,👍 En ook op deze manier nog Van Harte Gefeliciteerd met hem ❣️

• Anoniem

Nu voor jullie allemaal die meewerkten aan deze dienst, Hartelijk Dank ik heb genoten👍❣️Kijkend, luisterend, zingend en natuurlijk schrijvend.En bij het zingen van: Ons verdriet wordt een lied dacht ik aan een paar dagen geleden.Toen zong ik spontaan: Ja ‘k geloof en daarom zing ik. Opw.311

• Marike

Dank je wel, zal het doorgeven.

Bedankt maar weer aan iedereen voor alle bijdragen aan deze fijne dienst voor en achter de schermen!
    Marjan, ik ben normaal gesproken niet zo van de buikspreekpoppen, maar hoe jij hier de link legt tussen hoe die pop afhankelijk is van jouw sturende hand, en wij evenzo van de Heilige Geest: top!
    Bart, wat een fijne preek!

• Marjan

Dank je wel Trees, idee van Robert hoor!😃