Op deze pagina vind je de video van de dienst
plus informatie over:

• De nieuwe prekenserie
  • De collecte voor de Diaconie
  • Mogelijkheden voor persoonlijk gesprek en gebed

Liefde, blijdschap, vrede, geduld, vriendelijkheid, goedheid, geloof, zachtmoedigheid
en zelfbeheersing (Galaten 5:22)

Bijbelgedeelten bij de preek “Vrucht van de Geest – part 01: Geloof”

Galaten 5: 16-25 (NBV)

16. Ik zeg u dus: laat u leiden door de Geest, dan bent u niet gericht op uw eigen begeerten. 17. Wat wij uit onszelf najagen is in strijd met de Geest, en wat de Geest verlangt is in strijd met onszelf. Het een gaat in tegen het ander, dus u kunt niet doen wat u maar wilt. 18. Maar wanneer u door de Geest geleid wordt, bent u niet onderworpen aan de wet.

19. Het is bekend wat onze eigen wil allemaal teweegbrengt: ontucht, zedeloosheid en losbandigheid, 20. afgoderij en toverij, vijandschap, tweespalt, jaloezie en woede, gekonkel, geruzie en rivaliteit, 21. afgunst, bras- en slemppartijen, en nog meer van dat soort dingen. Ik herhaal de waarschuwing die ik u al eerder gaf: wie zich aan deze dingen overgeven, zullen geen deel hebben aan het koninkrijk van God.

22. Maar de vrucht van de Geest is liefde, vreugde en vrede, geduld, vriendelijkheid en goedheid, geloof, 23. zachtmoedigheid en zelfbeheersing. Er is geen wet die daar iets tegen heeft.

24. Wie Christus Jezus toebehoort, heeft zijn eigen natuur met alle hartstocht en begeerte aan het kruis geslagen. 25. Wanneer de Geest ons leven leidt, laten we dan ook de richting volgen die de Geest ons wijst.

Johannes 15: 5 (NBV)

Ik ben de wijnstok en jullie zijn de ranken. Als iemand in mij blijft en ik in hem, zal hij veel vrucht dragen. Maar zonder mij kun je niets doen.

Collecte Diaconie

Scan de QR-code of maak je bijdrage over naar

NL 82  INGB 000 387 9708
t.n.v. Buro Volle Evangelie Gemeente Den Haag
o.v.v. “collecte diaconie”

Prijsje winnen?

Kijk naar onderstaande video.
Stuur een mail met nummer 1 tot en met 9 en zet achter het nummer de vrucht die wordt uitgebeeld. Degene die de meeste antwoorden goed heeft, krijgt een prijsje!

Gebruik de onderstaande knop of mail naar antoniab@vredekerk.nl

2. Videobellen met meerdere mensen tegelijk (zondag + 11.30 – 13.00 u).

1. Jolanda

Ik ben jullie host bij het koffiepraatje en zou het leuk vinden om jullie te zien!

2. Anoniem

Dank je, Ernst, voor je woord! Genoten van de muziek!

Helaas vergaten wij vorige week om Marjan te bedanken. Marjan, je doet het in onze ogen ontzettend goed! Heel leuk zoals je deze keer met behulp van water die snoepjes liet uitlopen, om daarmee te illustreren dat wij als gemeente ook door onze vrucht een veelkleurig geheel mogen vormen.
    Ernst, we zijn je dankbaar voor je eenvoudige (en mede daardoor) zeer doeltreffende preek over geloof als 1e partje van de vrucht van de Geest.
    Paul, Mattanja, Elizabeth en Susannah: bedankt voor de fijne muzikale bijdrage (en wat een geweldig slot!); de onderlinge balans was bijzonder goed.
    Fons, bedankt voor je (in)leiding, en met Vera het bedienen van het avondmaal en dat mooie tweestemmige lied “Unto You”.
    Alle medewerkers achter de schrmen: wederom: bedankt voor jullie inzet!

• Marinus en Marike

Amen, mooi verwoord Trees.
      Helemaal mee eens.
      Samen met Vroni gekeken en avondmaal gevierd.
      Gezellig net even in de meat geweest.
      Fijne zondag en fijne week.

4. Marike

Er was een storing bij de ING.
    Die is nu (13.09) voorbij, dus de collecte kan weer gedaan worden.

Het was WEER fijn om zo toch weer ff binnen in de kerk te kunnen zijn.
    Hartelijk Dank allemaal voor jullie bijdrage👍 hoe en waar dan ook,.Super fijn❣️