Vredekerk info@vredekerk.nl

Want Hij is onze Vrede

Efeziërs 2:14

Woord van vandaag

Jezus zei: ‘Wat bij de mensen onmogelijk is, is mogelijk bij God.’

Goede Vrijdag

Jezus nam de schuld van alles wat mensen verkeerd doen van hen over. Hij werd gemarteld en stierf. Hij koos hier vrijwillig voor. Gods liefde is groter dan de puinhoop die wij van het leven kunnen maken. Omdat die schuld nu weg is, hoeft dit niet meer in de weg te staan tussen God en mensen.

Gods liefde is zelfs sterker dan de dood.

dienst 3 april

Pasen 

Jezus kwam weer tot leven. Hij geeft niet “alleen” vergeving van zonden, maar ook nieuw leven. Iedereen die gelooft dat dit waar is, en aanvaardt dat Jezus dat ook voor hem/haar heeft gedaan, ontvangt iets bijzonders. Je krijgt het recht om een kind van God te worden: een blijvende relatie met God de Vader, de enige volmaakte Vader, die jou helemaal kent en (toch) onvoorwaardelijk van je houdt.

We herdenken, vieren en nodigen je van harte uit om met ons mee te doen.

PaasLunch voor 55-plussers

Dinsdag 4 april van 10.30 tot 13.00 u
We ontmoeten elkaar tijdens een gezellige lunch en besteden aandacht aan de betekenis van Pasen. Het thema is: “Vier het feest!”
De toegang is gratis. Het aantal plaatsen is beperkt. Vooraf aanmelden is noodzakelijk: via info@vredekerk.nl of een briefje met je naam en contactgegevens naar Markelostraat 113,  2541 XC Den Haag.

Concert van The Passion 40daagse

Vrijdag 7 april van 20.00 tot 22.00 u
Oude liederen zijn op moderne muziek gezet. De Zandprinses is erbij! Het programma is geschikt voor alle leeftijden. Vol is vol. Wacht niet te lang met het bestellen van je tickets. Meer informatie en kaartverkoop via www.thepassion40daagse.nl 

Paasdienst met doopfeest

Zondag 9 april van 10.30 tot 12.00 u
Een aantal mensen heeft ontdekt en aanvaard wat ‘Goede Vrijdag’ en ‘Pasen’ voor hen persoonlijk betekent. Tijdens deze feestelijke dienst zullen ze zich laten dopen. Hiermee ‘begraven’ ze hun oude leven en ‘staan op’ in hun nieuwe leven. Zoals elke zondagochtend is de toegang vrij en is vooraf aanmelden niet nodig.